Koření na smažené kuřecí maso. Proč se bez něho obejdete
Hádejte! Myslíte si, že by smažené kuřecí maso ve strouhance mohlo dobře chutnat i bez použití kořenící směsi? Samozřejmě, že ano!
Použijete-li marinádu a obalovací směs značky Holly Powder, připravíte s nimi ideálně křupavé a voňavé maso bez použití dalšího koření. Sáhněte po hotovém řešení, ušetřete a prodávejte jídla z kuřecího masa, s nimi rozšíříte skupinu svých věrných zákazníků.
Hotové kořenící směsi na kuřecí maso
Na trhu najdete bohatou nabídku koření na smažené kuřecí maso. Na výběr budete mít kořenící směsi z různých surovin, od jemných chutí přes ostrá koření až po orientální chutě a vůně. Hotové kořenící směsi složené ze sušených bylin, například tymiánu, majoránky, oregana, petrželové natě, římského kmínu, česneku a soli, dodají masu jemnou chuť. Naopak ty s obsahem ostré červené papriky, pepře a chilli dají jídlu ostrost a zvýrazní jeho chuť. Kořenící směsi určitě zvyšují chuťovou hodnotu jídla. Otázkou je pouze to, zda je opravdu musíte kupovat? Nebylo by výhodnější si usnadnit práci a použít hotovou marinádu?
Koření na kuřecí maso nepotřebujete
Jestliže vyzkoušíte výrobky značky Holly Powder, nemusíte už používat žádné dodatečné koření, byliny nebo jiné přísady. K přípravě chutného, voňavého a zároveň křupavého kuřecího masa v americkém stylu vám budou zásluhou výrobcem pečlivě vyvinuté receptury stačit jen tyto dva výrobky.
Marináda – zdroj chuti
V nabídce Holly Powder najdete dva druhy marinád – pikantní a jemnou. S nimi bez problémů připravíte kuřecí maso v obou těchto verzích. Jemná marináda se výborně osvědčí k naložení masa, z něhož vzniknou jídla pro dětské menu a zákazníky, kteří dávají přednost jemné chuti. Naložení kuřecího masa do hotové marinády má řadu výhod. Ušetříte čas a peníze, protože nemusíte sami vymýšlet a připravovat marinádu. Neztratíte čas nepovedenými experimenty. Úspěch, kterým je dokonale šťavnaté a chutné maso, máte zaručený. Jestliže vyzkoušíte hotové řešení, můžete mít jistotu, že pokaždé získáte stejně kvalitní jídlo. A nemusíte přitom přemýšlet, čím byste měli kuřecí maso okořenit, aby bylo voňavé a chutné. Holly Powder to už udělalo za vás.
Proč se vyplatí mít hotovou obalovací směs?
Pokud máme maso naložené do marinády, pak je ho potřeba obalit. Ptáte se, v čem? Nejlépe v hotové profesionální obalovací směsi určené pro restaurace, podniky rychlého občerstvení a bistra s nabídkou smažených jídel. Obalovací směs na kuřecí maso Holly Powder je univerzální a můžete ji použít na kuřecí maso v pikantní i jemné verzi a také na obalování ryb. Můžete to udělat proto, že je chuťově neutrální a hodí se na každý druh masa. Použití hotové profesionální obalovací směsi představuje komfortní řešení, které vám usnadní a zrychlí práci, zajistí očekávaný výsledek a povede k tomu, že nugety, křidélka nebo rybí prsty ve strouhance budou vždycky chutně vypadat a výborně chutnat.
Příprava vynikajícího kuřecího masa ve strouhance je tak jednoduchá!
Smažení kuřete, jehož maso bude šťavnaté, chuťově plné, voňavé a bude mít křupavou a nazlátlou strouhanku, je velmi jednoduché, pokud přitom sáhnete po osvědčeném řešení. Marináda a obalovací směs Holly Powder se výborně osvědčí v každém gastro provozu, v restauracích i barech rychlého občerstvení. Užívání hotových profesionálních směsí je jednoduché a pohodlné. Zvláštní koření na kuřecí maso nebudete potřebovat.
Zdroj včetně ©foto TZ