zápas legend Pestrá Praha

ZÁPAS LEGEND Česko vs. Slovensko, 25 let od zlatého Nagana

O2 aréna,  čtvrtek 10.02.2023

Tento okamžik se zapsal do historie naší země! Uplynulo od něj 25 let a my si v Zápase legend s bohatým doprovodným programem připomeneme 25 let od zlatého hokejového Nagana!

V legendárním zápase nastoupí proti sobě Česká a Slovenská reprezentace.

Na ledovou plochu areny přijaly možná naposledy pozvání největší hvězdy hokeje. V čele uvidíte zlaté naganské borce – Jaromíra Jágra, Jiřího Šlégra, Martina Ručinského, Martina Procházku, Jaroslava Špačka nebo Martina Straku.
Týmy doplní a před vašimi zraky vystoupí i hokejoví velikáni, kteří reprezentovali své země na mistrovství světa, olympijských hrách, ale také své týmy doma i v zámoří – jmenovitě Patrik Eliáš, Petr Nedvěd, Ľubomír Višňovský, Miroslav Šatan, Marián Gáborík, Marián Hosse, Richard Zedník, Richard Lintner a Ondřej Pavelec.
Zápasem legend, 25 let od zlatého Nagana v O2 areně, bude provázet včetně bohatého doprovodného programu geniální moderátorské duo Libor Bouček a Marcel Forgáč.
Pro diváky je připravena show hodnou této vzpomínky. Setkání s hvězdami, autogramiáda, charitativní dražba dresů a mnoho soutěží pro vás.
Únorový zápas legend navazuje na první zápas česko-slovenských týmů, který se uskutečnil 4. září na zimním stadionu Ondřeje Nepely v Bratislavě v rámci akce Legendy jsou zpátky. Vítězství 5:4 si tehdy odnesl český tým. Odnese si ho i z O2 areny?
Zdroj včetně ©foto  https://www.kultura365.cz/ , LJM