Finále AL Abtal Cup Praha

Finále AL Abtal Cup REAL MADRID CLUB DE FÚTBOL vs. VALENCIA CF

SOBOTA: 10. 6. 2023, FORTUNA ARENA 

Fotbalová sezona ve Fortuna Areně ještě neskončila! Po finále Evropské konferenční ligy vyhlíží stadion finále špičkového mezinárodního turnaje přátelských zápasů U19 Al Abtal, ve kterém se představí mládežníci Realu Madrid a Valencie. Zápas španělského finále má výkop v 16 hodin, přijďte a uvidíte na vlastní oči hrát fotbalisty, ze kterých za pár let mohou být špičkoví hráči a hvězdy svých týmů! Ambasadorem finálového utkání je držitel Zlatého míče Pavel Nedvěd, který bude předávat vítězům pohár a medaile.

Derby U15

Fotbalový program před samotným finálovým zápasem obstará derby Slavie U15 proti Spartě. Už nyní je jisté, že sešívaní mládežníci se stanou mistry a obléknou mistrovská trička. Buďte u toho a přijďte jim fandit a poděkovat za další titul pro Slavii! Zápas začíná ve 12:15 ve Fortuna Areně.

Program na celé odpoledne

Slavíme 15 let od otevření stadionu, vrcholem celého odpoledne je finálový zápas Realu Madrid s Valencií, ale zábavný program pro všechny fanoušky začíná už ve 12 hodin! Okolo Edenu budou tři fanzóny, jedna u vstupu č. 1, druhá u vstupu č. 2 a třetí u vstupu č. 3. Mezi fanzónami bude možné přecházet skrz koridor Tribuny Františka Veselého. Fanouškům budou od 12 hodin k dispozici stánky s občerstvením pod Tribunou Františka Veselého a stánky naproti vstupům č. 2 a 3 na platformách a zároveň i sociální zázemí na stadionu. Ve fanzóně č. 2 se všichni mohou těšit na občerstvení z foodtrucků. V 15:30 se pak fanoušci z fanzón přesunou do Fortuna Areny, kde už na ně bude čekat finále Al Abtal cupu.

Fanzóna s foodtrucky

Sobotní oběd si můžete dát až v Edenu! Ve fanzóně u vstupu č. 2 se můžete těšit na sortiment z foodtrucku Prague Jerk Station, který nabízí burgery, tacos a hranolky, a foodtrucku Bistro u Kačenky, kde si můžete koupit párek v rohlíku, široký sortiment kávy a domácí limonády. Občerstvit se budete moct i burgery ve foodtrucku Bůůů&ChrochtDále vám budou k dispozici dva stánky s grilovanými žebry, tacos, burgery, klobásou a hranolkami a ke všemu občerstvení bude k dispozici pivo z pivovaru Bašta. Ve fanzóně zároveň budou fanouškům k dispozici stoly a lavice k posezení. Od 12 hodin do konce celého odpoledního a večerního programu se pak budou moct fanoušci občerstvit ve stáncích pod Tribunou Františka Veselého a ve stáncích na platformách naproti vstupům č. 2 a 3.

Zdroj TZ, LJM