Klasické vs. moderní - trendy v dámských svetrech pro nadcházející sezónu

Klasické vs. moderní – trendy v dámských svetrech pro nadcházející sezónu

Móda je neustálým pohybem mezi klasikou a modernosti.

Podívejme se tedy na nejžhavější trendy v dámských svetrech pro nadcházející sezónu, díky nabídce jednoho z předních polských výrobců módního oblečení – značky TATUUM.

Klasická elegance v moderním provedení

V nadcházející sezóně se vracíme ke klasice, ale v obnovené, moderní verzi. Dlouhé svetry v světlých barvách, ideální k šatům nebo sukním, jsou must-have každé ženy. Vybráním svetru z nabídky TATUUM máte jistotu vynikající kvality a jedinečného stylu. Zkontrolujte nabídku na stránce https://www.tatuum.com/cs/zena/obleceni/damske-svetry.

Barvy podzimu

Fuchsiové, růžové, švestkové – podzim nemusí znamenat pouze tlumené barvy. Značka TATUUM jde v stopách nejnovějších trendů, a nabízí svetry v barvách, které skvěle doplní každý outfit. Představte si fuchsiový rolák kombinovaný s černými koženými kalhotami. Je to kombinace klasiky s odvážným barevným akcentem.

Vzory, které okouzlují

Jemné vzory jsou skvělým způsobem, jak přidat svetru charakter. TATUUM nabízí svetry s jemně propletenými motivy, které neovládnou celkový outfit, ale zároveň mu přidávají originalitu.

Styly s ambasadorkou

Magda Mołek, polská ambasadorka nejnovější kolekce TATUUM, prezentuje svetr v námořnické modré, který skvěle ladí se světlými džínami a elegantními kotníčkovými botami. Její návrh je kombinací klasiky a modernosti, ideální pro ženy, které oceňují nadčasový styl.

Svetry a šaty – dokonalý duet

Dlouhý svetr a šaty jsou kombinací, která nikdy nevyjde z módy. Vyberte svetr v neutrální barvě, třeba v béžové, a kombinujte jej s květinovými šaty a botami na podpatku. Přidá to vašemu outfitu lehkost a ženskost.

Kombinace s rolákem

Rolák je kousek oblečení, který určitě evokuje klasiku. V kolekci TATUUM můžeme najít roláky v různých barvách, včetně švestkové nebo růžové. Vypadají skvěle v kombinaci s elegantní tužkovou sukní a vysokými kozačkami. Pro odvážnější doporučujeme kombinovat fuksiový rolák s krátkými koženými šortkami a vysokými botami na platformě. Tato kombinace, i když trochu odvážná, skvěle zdůrazňuje individualitu a nezávislost moderních žen.

Svetry v hlavní roli

Když přemýšlíme o svetrech, často je bereme jako doplněk. V nadcházející sezóně bychom jim měli dát hlavní roli v našem outfitu. Krátký svetr v jasných barvách, například červený nebo fuchsiový, kombinovaný s jednoduchými džínami a bílými teniskami, vytvoří pohodlný, ale zároveň efektní vzhled pro každodenní nošení. Nebojme se tedy experimentovat a nechat svetry stát se středobodem našeho šatníku!

Ať už jste fanouškem klasiky nebo milujete experimentování s módou – v nabídce TATUUM určitě najdete svetr, který je pro vás ideální. Připravte se na nadcházející sezónu ve stylu a ukažte světu, jak módně se dají nosit svetry!

Zdroj včetně ©foto TZ | PR, LJM