RaceCamp Klecany seriál závodů amatérských závodníků s motorovými loděmi Pestrá Praha

RaceCamp Klecany seriál závodů amatérských závodníků s motorovými loděmi

Klecany 17.9.2022

Jedinečná akce tohoto druhu v České republice kterou pořádá Český svaz vodního motorismu. Akce pro všechny, kteří mají motorovou loď, nebo si ji mohou půjčit a mají zájem poměřit své síly s ostatními a právem očekávají, že si užijí spoustu zábavy.
Podmínkou účasti je mít vlastní a nebo půjčenou loď, ochrannou přilbu a záchrannou vestu.

RaceCamp Klecany seriál závodů amatérských závodníků s motorovými loděmi Pestrá PrahaAkce RaceCamp probíhají v komorním duchu bez zbytečných obezliček a prostojů. Jednotlivé tréninky i rozjížďky navazuvují podle časového harmonogramu, tak jak bylo domluveno se starosty okolních měst. V tomto ohledu bychom rádi poděkovali za porozumění všem městům, na jejichž pozemcích je vždy umístěn základní tábor a jejichž obyvatelé se do závodů i aktivně zapojují.

Všichni komentátoři, kteří veškeré výkony závodníků vždy uvádí na pravou míru odvádí svou práci profesionálně a s nemalou dávkou humoru. Znalost problematiky a pořádný drive udávají všem akcím pěkné tempo. Všichni se těšíme na tým organizátorů i rozhodčích , bez kterých by to prostě nebyly ty pravé závody a ve výsledku ani ta správná zábava. A víme, že tam letos bude pořádné překvapení.

Pokud bude mít zájem zajezdit si i někdo se zabudovaným motorem o jakémkoliv výkonu, rádi ho mezi sebou také uvidíme. Tratě jsou navrženy jako vždy velmi rychlé a zároveň bezpečné. Účastníci závodů jsou ohleduplní kluci a děvčata jak k ostatním účastníkům, tak k nezúčastněným pozorovatelům. Předpokládáme že zdravotníci nebudou mít vůbec žádnou práci, nedojde k žádnému úrazu a všechny akce proběhnou jak nejbezpečněji to bude jen možné.
Zdroj:  http://racecamp.cz/ , LJM foto ©RaceCamp