Nejkufry nabídnou široký sortiment a příznivé ceny

Kde nakoupit nejlepší cestovní kufry v Praze?

Nejkufry nabídnou široký sortiment a příznivé ceny

Nejkufry je obchod, který se specializuje na cestovní tašky a kufry, ale i kabelky a další doplňky. Jejich prodejnu najdete na adrese Dopraváků 749/3, Praha 8. Otevřeno mají každý všední den. Můžete přijet i autem, před budovou má totiž obchod 8 parkovacích míst. 

Na prodejně se vám bude věnovat vyškolený personál, který ochotně poradí a zboží předvede. Nabručené prodavačky tady nečekejte. Je vidět, že zaměstnance práce baví a v oboru se vyznají. Takže jestli vás už nebaví nakupovat v obchodech, kde nedovedou poradit, našli jste to pravé místo.

Nakupovat samozřejmě můžete i online z pohodlí domova přes e-shop Nejkufry.cz. Zboží zašlou k vám na adresu, nebo si ho vyzvednout osobně na prodejně, kde si ho rovnou i vyzkoušíte. Na pobočce zaplatíte jak hotově, tak kartou.

Pokud by se vám toho náhodou zalíbilo víc a neměli u sebe zrovna dostatek hotovosti, rádi vám po domluvě dají na zboží rezervaci.

Proč nakoupit na Nejkufry.cz?

  • Na trhu jsou už přes 10 let, konkrétně od roku 2011.
  • Získali certifikát Heureka – ověřeno zákazníky. Takže se jedná o spolehlivého prodejce.
  • Často u nich narazíte na různé slevy a akce. Doporučujeme přihlásit odběr newsletteru, takže vám už nic neuteče. Nebo je sledujte na Facebooku.
  • Bezproblémová reklamace. Čas od času se může něco pokazit. A prodejce je tu pro vás, aby škodu nahradil. Reklamaci vyřídíte online z domova, telefonicky či přímo na prodejně.

Co všechno v obchodě pořídíte?

Sortiment obchodu Nejkufry je rozdělený na kategorie Cestovní kufry a doplňky, Tašky a batohy, Business a škola a Galanterie. Na cesty zde pořídíte cestovní kufry z textilu i plastu různých velikostí, dále pilotní kufry a dětské kufry s veselými motivy.

Z cestovatelských doplňků si tu vyberete například kosmetické kufry a tašky, obaly na šaty, obaly na kufry, visačky, zámky, polštářky do letadla a další. Zkrátka vše, co potřebujete na dovolenou s rodinou nebo pracovní cestu.

A právě to se nám na Nejkufry.cz líbí – kompletní cestovatelskou výbavu pořídíte hezky na jednom místě. Regály jsou plné od podlahy až ke stropu. Opravdu je z čeho vybírat.

Rozhodujte se nejen mezi plastovými a textilními materiály. K mání je i luxusní kůže. Nejkufry nabízí vlastní kolekce cestovatelských potřeb. Ale i kousky od světoznámých značek jako je Bugatti nebo Tamaris.

Jak vybrat správný batoh? Zákaznický servis poradí

Při výběru cestovního kufru zvažte následující faktory. Velikost kufru musí odpovídat vašim potřebám a typu cesty, na kterou se chystáte. Materiál musí být pevný, ale lehký, aby byl kufr odolný a snadno se přenášel. Myslete také na zabezpečení (TSA zámky atp.). Design je třešničkou na dortu, pomocí které vyjádříte svou osobnost. Nákupem od A do Z vás rádi provedou právě na prodejně Nejkufry na Praze 8.

Zdroj včetně ©foto TZ, PR, LJM