Trendy podzim-zima 2023 - jaké boty budou módní v této sezóně?

Trendy podzim-zima 2023 – jaké boty budou módní v této sezóně?

Podzim a zima jsou roční období, která nám nabízejí neomezené možnosti co do módy.

V tuto dobu se můžeme bavit vrstvením, barvami a texturami, a každý styl začíná výběrem správné obuvi. Proto jsme pro vás připravili přehled trendů pro sezónu podzim-zima 2023, s důrazem na nepostradatelnou obuv značky Wojas. Inspirujte se!

Barevné ankle boots – odvážné výběry pro šedivé dny

První trend, který získává srdce módních nadšenců, jsou barevné ankle boots. Už vás omrzly klasické černé botky? Sáhněte po odvážnějších barvách. Ve sbírce Wojas najdete návrhy v odstínech červené, zelené nebo dokonce oranžové. Tyto boty se skvěle hodí k outfitům s oversized svetry a sukněmi s geometrickými vzory.

Dámské kozačky – elegance a funkčnost v jednom

Pokud máte ráda delší obuv, určitě oceníte dámské kozačky od Wojas. Proč jsou tak univerzální? No proto, že skvěle ladí jak s casual, tak s elegantními outfity. Představte si tyto boty v kombinaci s dlouhým, vlněným kabátem a jednoduchými, černými šaty. Elegance v nejčistší podobě!

Chelsea boots – klasika v moderním provedení

Chelsea boots jsou skutečná klasika, která se na módní scénu vrací každých pár sezón. Ve sbírce Wojas najdete jak tradiční, tak modernější verze této obuvi. Chelsea boots vypadají skvěle v doprovodu skinny jeans a delšího saka. Je to styl, který nikdy nevychází z módy!

Pracovní boty – uliční styl v zimním provedení

Pracovní boty to ideální obuv na chladnější dny. Solidní podešev a odolný materiál zaručují pohodlí a teplo, přitom jsou nesmírně stylové. Ve výběru značky Wojas najdete pracovní boty v různých barevných a materiálových variantách, takže si je snadno přizpůsobíte svému stylu.

Sportovní akcenty v elegantním provedení – tenisky pro odvážné

Posledním, ale neméně důležitým trendem jsou tenisky, které se stávají stále častějším prvkem nejen každodenních, ale i elegantnějších stylizací. Díky teniskám značky Wojas můžete spojit pohodlí se sofistikovaným stylem. Představte si kombinaci těchto bot s jemnými, hedvábnými kalhotami a volným, ale elegantním topem. Je to důkaz, že sportovní vzhled nemusí být rezervován pouze pro posilovnu nebo víkendový výlet.

Objevte více se značkou Wojas

To je jen pár návrhů na módní obuv pro nadcházející sezónu podzim-zima 2023. Ať už máte ráda klasické nebo odvážnější stylizace, v sortimentu značky Wojas určitě najdete něco pro sebe. Navštivte naši stránku a objevte širokou škálu možností, které nabízí současná móda!

Zdroj včetně ©fota TZ | PR, LJM